Hoofdmenu
   Algemeen
- Welkom
- Voorstellen
- Wie doet wat!
- Algemene info
   Evenementen
- Agenda
   Roosters
- Weekrooster
   Overige
- Nieuws
- Vriendenkring
- Foto's
- Gastenboek
- Links
 

 

Op de planken
 
"Crescendo" laat zich regelmatig horen: op Koningsdag in Elst bij de Aubade en in Achterberg tijdens de optocht, de avondvierdaagse in Rhenen, de Lampergietersavonden in Veenendaal en Elst enz. Ook organiseren we al meer dan 30 jaar ons eigen muziekfestival waar vele majorettepeletons, drumbands en HaFaBra orkesten aan deelnemen.
Daarnaast geven we elk seizoen een aantal concerten: in de zomer buiten bij MFG "Het Bestegoed", daarnaast elk jaar het voorjaarsconcert. In december begeleiden we de kerstsamenzang of in januari is er een nieuwjaarsconcert.
De optredens en de concerten zijn vaak de hoogtepunten van het jaar: muziek maken doen we ook om aan de het publiek te laten zien en horen wat we kunnen.

"Crescendo": dat zijn we met z’n allen, samen zijn we een vereniging die het moet hebben van de inzet van de leden. En dan niet een kleine groep leden, maar ALLE leden. Een vereniging kan immers alleen maar draaien als je laat zien dat je ook wilt meewerken aan andere klussen die daarvoor nodig: meehelpen tijdens de rommelmarkt en het festival, het meedenken en meedoen aan de organisatie van concerten. Voor elke concert helpen we elkaar met het laden en lossen van de instrumenten. Doordat subsidies steeds minder worden, moeten we als leden steeds meer hebben van deze activiteiten om ons geld voor nieuwe instrumenten en uniformen bij elkaar te krijgen. 
   
We willen als vereniging bij optredens goed voor de dag komen. Daarom draag je, als je in de één van de orkesten of de drumband meespeelt, tijdens de optredens en concerten een uniform. Dat stelt de vereniging je ter beschikking.
Wij bezitten een groot aantal kwalitatief zeer goede instrumenten. Als je lid bent, ontvang je een instrument in bruikleen. Als je een eigen instrument hebt, overleg dan vooraf met de dirigent of dat beantwoordt aan het gevraagde niveau. Het instrumentarium is ons kostbare bezit: de bedragen per individueel instrument lopen uiteen van 1000 tot 15.000 euro. We vinden het niet meer dan vanzelfsprekend dat iedereen met zorg met die instrumenten omgaat.

Daarnaast organiseren we ook een jeugd(mid)dag of barbecue of een gezellige avond. Ook de playbackshow ontbreekt niet. De jeugd(mid)dag wordt door de jeugdleden t/m 18 jaar samen met de jeugdcoördinator georganiseerd, dus ook hier heb je zelf inspraak.
Agenda 2024
  10-2-2024
  Carnavals optreden
  Kapel
  30-3-2024
  Optreden binnenstad Rhenen
  Kapel
  13-4-2024
  Maestro met Crescendo
  Drumband + Orkest
  27-4-2024
  Koningsdag
  Drumband+Orkest
 
 
Advertentie