Hoofdmenu
Algemeen
- Welkom
- Voorstellen
- Wie doet wat!
- Algemene info
Evenementen
- Agenda
Roosters
- Weekrooster
Overige
- Nieuws
- Vriendenkring
- Foto's
- Gastenboek
- Links
 

 

Informatie leerlingen
 
Muziek maken bij "Crescendo".

Muziek maken is een leuke hobby, zeker als je dat samen doet. Als je graag in een orkest of drumband wilt (gaan) spelen is "Crescendo" de goede keuze. Het doel van onze muzieklessen is dat je op termijn gaat spelen in ons orkest of drumband. Als je les gaat nemen bij onze vereniging, houd dat dan in gedachten.

Muziek maken gaat niet vanzelf: je zult het instrument dat je, in overleg met ons, gekozen hebt moeten leren bespelen. Je zult als je dat nog niet kent- het notenschrift leren lezen en begrijpen. Uiteraard krijg je door middel van lessen die gegeven worden door onze docenten een goede basis. Als je thuis daar een vervolg aan geeft, dan zul je merken dat jouw muzikaal niveau steeds een stapje hoger komt.
Hoeveel je oefent op je instrument, hangt af van je niveau en je kunnen. Dt je regelmatig oefent, is niet meer dan vanzelfsprekend. Je hebt tenslotte niet voor niks gekozen voor een muziekopleiding. Zo kom je steeds verder en kun je op een gegeven moment gaan samenspelen in het orkest of de drumband. 
   
Wil je eens kennis maken, kom dan eens luisteren bij n van de concerten die "Crescendo" geeft in Elst of loop eens binnen tijdens een van de repetitie avonden.

We gaan ervan uit dat je bij de repetities altijd aanwezig bent. Als je niet kunt komen, meld je je tijdig af. In de zomervakantie zijn er geen repetities. Daarbij houden we de vakantieregeling voor het basisonderwijs als uitgangspunt.

Voor bijzondere concerten of bij de voorbereiding op een concours, worden in sommige gevallen extra repetities ingepland.
Agenda 2024
  11-5-2024
  Plantjesmarkt
  Iedereen
  15-6-2024
  Dorpsfeest Elst
  Diverse
  27-6-2024
  Seizoensafsluiting van het Bestegoed
  Kapel
  12-10-2024
  Optreden Rhenen
  Kapel
 
 
Advertentie