Hoofdmenu
Algemeen
- Welkom
- Voorstellen
- Wie doet wat!
- Algemene info
Evenementen
- Agenda
Roosters
- Papierrooster
- Weekrooster
Overige
- Nieuws
- Vriendenkring
- Foto's
- Gastenboek
- Links
 

 

Rabobank Clubkas Campagne. Stem op onze club!
 
Muziekvereniging "Crescendo" Elst (UT) doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Utrechtse Heuvelrug. Leden van Rabobank Utrechtse Heuvelrug kunnen van donderdag 29 september tot en met maandag 17 oktober 2016 vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Dit jaar stelt de bank een bedrag van 100.000 beschikbaar. Na afloop van de stemperiode wordt dit bedrag gedeeld door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Hoe meer stemmen een vereniging heeft gekregen, hoe hoger de bijdrage. U steunt ons toch ook?

Hoe kunt u stemmen?

Het is voor "Crescendo" belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor nieuwe instrumenten en uniformen. Het zou fantastisch zijn als u, uw familie en vrienden helpen bij het realiseren van dit doel, door op ons te stemmen tijdens de Rabo Clubkas Campagne. Dit kan alleen als u lid bent van Rabobank Utrechtse Heuvelrug.
Leden van de Rabobank ontvangen op donderdag 29 september per e-mail hun stemcode en de link naar de stemsite.

Kom in actie! Beslis mee van 29 september t/m 17 oktober en help onze club bij het realiseren van nieuwe instrumenten en uniformen. Alvast bedankt voor uw steun! 
 
Agenda 2018
  13-3-2020
  Generale repetitie (vervallen)
  Orkest
  14-3-2020
  Concours Zutphen (vervallen)
  Orkest
  4-4-2020
  Paaseieren actie (vervallen)
  Orkest + Drumband
 
 
Advertentie