Hoofdmenu
   Algemeen
- Welkom
- Voorstellen
- Wie doet wat!
- Algemene info
   Evenementen
- Agenda
   Roosters
- Weekrooster
   Overige
- Nieuws
- Vriendenkring
- Foto's
- Gastenboek
- Links
 

 

Crescendo winnaar van de Betuwecup 2014
 
Zaterdag 11 oktober is "Crescendo" winnaar van de Betuwecup 2014 geworden. De "Betuwecup" is een concertwedstrijd waar muziekverenigingen uit de Betuwe en omstreken strijden, ieder op hun eigen niveau, om de wisselbeker de zogenaamde "Betuwecup". Hulde voor de organisatie die in handen was van Muziekvereniging Prinses Marijke uit Geldermalsen. Zij hadden er werk van gemaakt met een programma van 19 verenigingen. De juryleden, Danny Oosterman en Rob Goorhuis hadden een lange dag van 9.00 uur tot 21.00 uur. 
Betuwecup
"Crescendo" trok onder leiding van Paul van Gils om 16.00 uur “ten strijde” op het toneel van de Lingeborgh in Geldermalsen met nog in het achterhoofd de deceptie van vorig jaar. Toen werd de Betuwecup gebruikt om één van de stukken te laten beoordelen die een maand later tijdens het concours gespeeld zou worden. De uitslag was dramatisch, 78,2 punten en die dag 11e en laatste. Uiteindelijk promoveerde "Crescendo" een maand later naar de 4e divisie met 85,75 punten.

Dit jaar werd er gekozen voor een mars als inspeelwerk, The Lights of Europe. Het te beoordelen werk Shalom van Philip Sparke. Niemand had eigenlijk ook maar kunnen vermoeden dat de jury vol lof was over de uitvoering. "Crescendo" kreeg maar liefst 92.75 punten en had het hoogst aantal punten van de dag. Eén jurylid schreef zelfs “complimenten aan de dirigent en de toegewijde muzikanten”. Een mooier complement kun je als vereniging niet krijgen. 
Agenda 2024
  10-2-2024
  Carnavals optreden
  Kapel
  30-3-2024
  Optreden binnenstad Rhenen
  Kapel
  13-4-2024
  Maestro met Crescendo
  Drumband + Orkest
 
 
Advertentie