Hoofdmenu
   Algemeen
- Welkom
- Voorstellen
- Wie doet wat!
- Algemene info
   Evenementen
- Agenda
   Roosters
- Weekrooster
   Overige
- Nieuws
- Vriendenkring
- Foto's
- Gastenboek
- Links
 

 

Crescendo promoveert tijdens concours
Concertconcours 2013 
Afgelopen zaterdag 30 november 2013 was een dag om bij te schrijven in de geschiedenisboeken van "Crescendo". De orkestleden moesten vroeg uit de veren. Om 7.00 uur vertrok de bus al richting Enschede. Daar werd het KNFM concours gehouden waar "Crescendo" zich ook voor had ingeschreven. "Crescendo" komt uit in de 5e divisie. Dit betekent meestal dat je al vroeg in de ochtend aan de beurt bent. In ons geval dus al om 10.00 uur, als eerste. De reis verliep buitengewoon vlot dus we konden ons in alle rust voorbereiden op het optreden. Aangezien "Crescendo" de enige vereniging was die in de 5e divisie uit kwam en al als eerste op het programma stond, mochten we op het podium al inspelen. Dit was toch wel een groot voordeel.

Als inspeelwerk had "Crescendo" gekozen voor "La Prière". De te beoordelen werken waren "Astro Suite" en "Antarctica". De stukken werden ondanks de zenuwen volgens iedereen goed uitgevoerd. Na het optreden was het een lange tijd wachten, die door iedereen op zijn eigen manier werd ingevuld. De prijsuitreiking was namelijk pas om 15.30 uur.

Maar.. het was het lange wachten waard!! "Astro Suite" werd beloond met 85.67 en "Antarctica" met 85.83 punten. Gemiddeld is dit 85.75. Een 1e prijs en onverwachts met promotie naar de 4e afdeling. Alle inzet van de afgelopen tijd van dirigent Paul van Gils en muzikanten werden dus rijkelijk beloond.

Na de terugreis werd de dag afgesloten met een gezamenlijk Chinees buffet. 
 
Agenda 2024
  10-2-2024
  Carnavals optreden
  Kapel
  30-3-2024
  Optreden binnenstad Rhenen
  Kapel
  13-4-2024
  Maestro met Crescendo
  Drumband + Orkest
 
 
Advertentie