Hoofdmenu
   Algemeen
- Welkom
- Voorstellen
- Wie doet wat!
- Algemene info
   Evenementen
- Agenda
   Roosters
- Weekrooster
   Overige
- Nieuws
- Vriendenkring
- Foto's
- Gastenboek
- Links
 

 

Voorjaarsconcert 13 april 2013
Ley's Play tijdens voorjaarsconcert 2013 
Op zaterdag 13 April vond het jaarlijks terugkerende voorjaarsconcert van muziekvereniging "Crescendo" plaats. Dit concert vond plaats in de goed gevulde grote zaal van Het Bestegoed.

De avond werd geopend door de voorzitter van "Crescendo" Marianne van Kooten.

Na een aantal jaren afwezig te zijn geweest op het voorjaarsconcert opende het jeugdorkest Let’s Play onder leiding van hun dirigent Paul van Gils de avond. Zij speelden een drietal werken waaronder Hakuna Matata van The Lion King, hierin werd een mooie solo vertolkt door Dian van Viegen op sopraansaxofoon. 
 
Orkest tijdens voorjaarsconcert 2013
Na dit optreden nam het orkest plaats ook onder leiding van dirigent Paul van Gils. Heel fijn is dat het orkest er in het nieuwe jaar weer een aantal nieuwe leden bij heeft gekregen zodat alle partijen weer (op een enkele na) bezet zijn. Het orkest opende met de mooie concertmars Orion, gevolgd door nog een drietal muziekwerken waaronder Don’t Cry for me Argentina uit de musical Evita. Het voor de pauze programma werd afgesloten met A Klezmer Karnival.

Hierna vonden de huldigingen plaats. Als men 12,5 jaar bij de vereniging zit is dat een eerste jubileum, de 40, 50, en 65 zijn een volgend lustrum.
Dit jaar waren er maar liefst vijf personen die in het zonnetje werden gezet. 12,5 jaar lid waren Richard van Batenburg, Joany van Baren en Mariska Houdijk( niet aanwezig op de avond vanwege een buitenlandse school activiteit), Geja Looijen 40 jaar en Cees Looijen maar liefst 65 jaar. Burgemeester J. van Oostrum overhandigde de bijbehorende K.N.F.M. speldjes. Beschermheer W. van Ommeren sprak Cees Looijen toe over dit toch wel unieke jubileum van 65 jaar.
Jubilarissen tijdens voorjaarsconcert 2013
Drumband tijdens voorjaarsconcert 2013
Na een pauze van een half uur werd het programma voortgezet door de drumband onder leiding van dirigent Koos Brouwer. Dit jaar werden de leden van "Crescendo" bijgestaan door de leden van Ons Genoegen uit Amerongen. Zo kun je met elkaar toch een leuker programma in elkaar zetten. Op het programma stond o.a. Haka-Energy en An African Impression. Een leuk optreden, vooral als je het enthousiasme van de jongens ziet.

Nadat de stoelen weer op zijn plek stonden werd het laatste deel van de avond verzorgd door het orkest. Een viertal vlotte muziekwerken werd ten gehore gebracht waaronder een medley van Michael Jackson King of Pop en Set fire to the Rain van Adele. De avond werd afgesloten met het bekende New York, New York. Na een bedank woord van de voorzitter kwam er een einde aan een muzikale avond. "Crescendo" kan terug kijken op een geslaagde avond.
Agenda 2024
  10-2-2024
  Carnavals optreden
  Kapel
  30-3-2024
  Optreden binnenstad Rhenen
  Kapel
  13-4-2024
  Maestro met Crescendo
  Drumband + Orkest
 
 
Advertentie