Hoofdmenu
   Algemeen
- Welkom
- Voorstellen
- Wie doet wat!
- Algemene info
   Evenementen
- Agenda
   Roosters
- Papierrooster
- Weekrooster
   Overige
- Nieuws
- Vriendenkring
- Foto's
- Gastenboek
- Links
 

 

Kinderconcert
 
Op vrijdagavond 1 november heeft Muziekvereniging "Crescendo" een “Kinderconcert” gegeven. Wat is nu precies een fanfare? Wat is het verschil tussen de fanfare en de slagwerkgroep? Hoe klinken de verschillende instrumenten, apart maar ook samen? Wat voor soort muziek wordt er gespeeld? Dit alles werd op een leuke en interactieve manier uitgelegd door de dirigenten en zoals iedereen hem kent: “Clown Nelis”. Zowel jong als oud kon op deze avond kennis maken met de muziekvereniging.

Het orkest speelde bekende melodieën zoals muziek van de Efteling, de Lion King, Ratatouille en De Draak. Terwijl iedereen aandachtig zat te luisteren, kon er ook mee gekeken worden naar de bijbehorende filmbeelden die op de muur geprojecteerd werden.

Ook kon iedereen meedansen en meezingen op de muziek van “Klaar voor de start” en de “Pasapas” van Kinderen voor Kinderen.

Aan het einde kreeg iedereen de mogelijkheid om een van de instrumenten te proberen, en daar werd dan ook door werd dan ook enthousiast op gereageerd.

Het was een leuke en geslaagde avond, waarbij we hopelijk velen enthousiast hebben weten te maken. Mocht u een keer bij een repetitieavond willen komen kijken dan mag dat altijd. De drumband repeteert op maandagavond van 19.45-21.15 uur in de kelder van het MFG. Het orkest repeteert op dinsdagavond van 19.30-21.45 uur, ook in de kelder van het MFG. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lysanne Scheurwater via: jeugdcoordinator@crescendo-elst.nl 
 
Agenda 2018
  13-3-2020
  Generale repetitie (vervallen)
  Orkest
  14-3-2020
  Concours Zutphen (vervallen)
  Orkest
  4-4-2020
  Paaseieren actie (vervallen)
  Orkest + Drumband
 
 
Advertentie