Hoofdmenu
   Algemeen
- Welkom
- Voorstellen
- Wie doet wat!
- Algemene info
   Evenementen
- Agenda
   Roosters
- Weekrooster
   Overige
- Nieuws
- Vriendenkring
- Foto's
- Gastenboek
- Links
 

 

Afscheid
 
Tijdens de laatste repetitieavond voor de zomervakantie van het orkest heeft "Crescendo" afscheid genomen van Paul van Gils als dirigent en Cees Looijen als spelend lid.

Paul verlaat na 5 jaar de vereniging. De repetieavonden waren niet meer te combineren met zijn privé bezigheden. Onder leiding van Paul heeft het orkest o.a. de Betuwe Cup gewonnen en zijn we gepromoveerd van de 5e naar 4e divisie.

Ook moet "Crescendo" op zoek naar een nieuwe docent voor de koperblazers omdat dit ook door Paul gedaan werd. Inmiddels is er een sollicitatie procedure gestart en hopen we na de zomervakantie te starten en proefdirecties. Wij danken Paul nogmaals voor zijn inzet en wensen hem veel succes in het verdere verloop van zijn loopbaan als dirigent. 
 
Cees Looijen is op een leeftijd gekomen dat hij het wat rustiger aan moet doen. Na 68 jaar musiceren is het wel genoeg geweest. Cees is altijd een icoon geweest binnen de vereniging. Ook als het met de vereniging wat minder ging zorgde hij er mede voor dat het weer opwaarts ging. Zijn hoofdrollen in de toeneelstukken die in de jaren 70 en 80 opgevoerd werden in combinatie met een concert zijn nog altijd niet vergeten!

Natuurlijk bedanken we ook Cees voor zijn jarenlange inzet voor de vereniging en wensen hem alle geluk toe.
Agenda 2024
  10-2-2024
  Carnavals optreden
  Kapel
  30-3-2024
  Optreden binnenstad Rhenen
  Kapel
  13-4-2024
  Maestro met Crescendo
  Drumband + Orkest
 
 
Advertentie