Hoofdmenu
Algemeen
- Welkom
- Voorstellen
- Wie doet wat!
- Algemene info
Evenementen
- Agenda
Roosters
- Weekrooster
Overige
- Nieuws
- Vriendenkring
- Foto's
- Gastenboek
- Links
 

 

Vacature instructeur/docent slagwerk
 
"Crescendo" Elst zoekt per direct instructeur/docent slagwerkgroep
Muziekvereniging "Crescendo" uit Elst (UT) is opgericht in 1930, maar is ondanks haar hoge leeftijd nog steeds zeer levendig. De vereniging telt een kleine 30 leden. Vooral plezier in het muziek maken staat hoog in het vaandel van onze vereniging.

Voor onze slagwerkgroep zijn wij op zoek naar een:

Enthousiaste slagwerkinstructeur (M/V)
De slagwerkgroep van "Crescendo" bestaat uit 6 slagwerkers. Ook zijn er 2 leerlingen die door de vereniging zelf worden opgeleid. De groep is niet groot, maar bestaat wel uit enthousiaste slagwerkers die ervoor willen gaan. We verwachten van de nieuwe instructeur betrokkenheid bij de vereniging. Hij/zij is ook nauw betrokken bij het meedenken over werven van nieuwe slagwerkleden om de groep uit te breiden.
Ook geef je les aan leerlingen en leidt ze op naar een diploma en je bereidt ze voor om mee te spelen bij onze drumband.
Er wordt wekelijks op maandagavond gerepeteerd van 19.45 uur - 21.15 uur in MFG "Het Bestegoed", Tabaksweg 20 te Elst.
Voorafgaand aan de repetitie is het lestijd voor onze 2 leerlingen.

Functieprofiel
De slagwerkgroep is op zoek naar een enthousiaste en gedreven dirigent, die in staat is een groep te begeleiden en te instrueren. Tevens wordt van de instructeur verwacht dat deze repertoire voorstelt met een goede balans tussen muzikaal niveau en attractieve waarde. De instructeur werkt goed samen met de andere onderdelen, bestuur en commissies binnen de vereniging. Een flexibele opstelling is hiervoor wenselijk.

Functie-eisen
Je kunt makkelijk omgaan met zowel jongeren als ouderen en weet een goede balans te vinden tussen prestatie en plezier. Je weet verschillen in muzikale vaardigheid te overbruggen. Een passende opleiding en ervaring zijn natuurlijk gewenst. Maar het belangrijkste, je weet je eigen passie en enthousiasme voor slagwerk goed over te brengen.

Vind jij het leuk om met onze slagwerkgroep aan de slag te gaan?
Stuur ons dan spoedig, maar uiterlijk voor 20 april 2023, een brief met je motivatie en CV. Je kunt je reactie sturen naar het bestuur van "Crescendo" Elst, secretaris@crescendo-elst.nl
 
 
Agenda 2024
  13-1-2024
  Nieuwjaarsconcert
  Orkest
  10-2-2024
  Carnavals optreden
  Kapel
  13-4-2024
  Maestro met Crescendo
  Drumband + Orkest
 
 
Advertentie