Hoofdmenu
   Algemeen
- Welkom
- Voorstellen
- Wie doet wat!
- Algemene info
   Evenementen
- Agenda
   Roosters
- Weekrooster
   Overige
- Nieuws
- Vriendenkring
- Foto's
- Gastenboek
- Links
 

 

Voorjaarsconcert 22 maart 2014
 
Op zaterdag 22 maart vond het jaarlijks terugkerende voorjaarsconcert van muziekvereniging "Crescendo" plaats. Dit concert vond plaats in de goed gevulde grote zaal van Het Bestegoed.

Er waren deze avond optredens van de drumband onder leiding van Koos Brouwer en het beginnersorkest Let’s Play en het orkest onder leiding van Paul van Gils.

Vooral voor het orkest was het een spannende avond. Zij hadden voor dit concert een korte voorbereiding in verband met het concours en het kerstconcert van vorig jaar.

Aan de reacties van de bezoekers was duidelijk te merken dat het een geslaagde avond was! 
 
Huldiging Gerrit Wilmans
De avond had ook nog een feestelijk tintje. De verbaasde Gerrit Wilmans werd gehuldigd omdat hij al 12,5 jaar lang lid van de drumband van "Crescendo" is. Uit handen van burgemeester Joost van Oostrum ontving hij de versierselen.

Een minder leuk punt is dat er deze avond twee leden van de drumband hun laatste concert hadden bij "Crescendo". Evert de Vries stopt per direct en Richard van Batenburg verlaat de vereniging per 1 juni. Namens iedereen bedankt voor jullie inzet de afgelopen jaren.
Agenda 2024
  10-2-2024
  Carnavals optreden
  Kapel
  30-3-2024
  Optreden binnenstad Rhenen
  Kapel
  13-4-2024
  Maestro met Crescendo
  Drumband + Orkest
 
 
Advertentie