Hoofdmenu
   Algemeen
- Welkom
- Voorstellen
- Wie doet wat!
- Algemene info
   Evenementen
- Agenda
   Roosters
- Papierrooster
- Weekrooster
   Overige
- Nieuws
- Vriendenkring
- Foto's
- Gastenboek
- Links
 

 

Paaseieren-actie
 
Op zaterdag 15 april j.l. stond er nieuwe activiteit van Muziekvereniging "Crescendo" gepland: de Paaseieren-actie met een muzikale rondgang door het dorp.

De avond voorafgaand aan deze dag waren een aantal leden al druk bezig geweest om twee karren om te bouwen tot marktkraam. Zaterdagochtend om 9.00 uur werden alle auto’s versierd en volgeladen met doosjes eieren voor de verkoop.

Om 11.00 uur stond het hele korps van Muziekvereniging "Crescendo" opgesteld achter "Het Bestegoed" en waren alle auto’s klaar voor vertrek. Voor het korps uit reed een auto met marktkraam en geluidsinstallatie om aan te kondigen dat we eraan kwamen en dat iedereen eieren kon kopen bij de versierde auto’s. Achter het korps reed de tweede auto met marktkraam. Daarachter reden de 5 versierde auto’s met de doosjes eieren en een aantal leden, familie van leden en andere vrijwilligers om de eieren te verkopen.

Na een route van ongeveer 5,5 km door bijna het hele dorp en 320 verkochte doosjes eieren kwam de hele stoet rond 13.15 uur weer terug bij "Het Bestegoed".

"Crescendo" terug kijken op een geslaagde paaseieren-actie met een mooi resultaat voor de clubkas. Namens het bestuur van "Crescendo" wil ik iedereen bedanken. Alle leden bedankt voor de inzet, alle verkopers bedankt voor het verkopen van de eieren en natuurlijk u als koper bedankt voor het steunen van de vereniging!

Namens het bestuur van Muziekvereniging "Crescendo",
Joany van Baren
Secretaris 
 
Agenda 2017
  16-2-2018
  Voorspeelavond
  Leerlingen
  21-2-2018
  Algemene Ledenvergadering
  Iedereen
  9-3-2018
  Generale repetie Voorjaarsconcert
  drumband + orkest
 
 
Advertentie