Hoofdmenu
   Algemeen
- Welkom
- Voorstellen
- Wie doet wat!
- Algemene info
   Evenementen
- Agenda
   Roosters
- Weekrooster
   Overige
- Nieuws
- Vriendenkring
- Foto's
- Gastenboek
- Links
 

 

Muziek- Showfestival 3 juni 2017
Festival 2014 
Het is ons een genoegen u te kunnen melden dat het inmiddels bekende muziekfestival voor HAFABRA, Showbands en Tamboerkorpsen, Majorette- en Minirettekorpsen ook in 2017 georganiseerd zal worden. Het festival vindt plaats op 3 juni 2017 onder auspiciën en reglementen van de KNMO. Een ter zake kundige jury zal de optredens waarderen met een plaatsingscijfer en een kritisch verslag. Ieder optreden wordt beloond met een KNMO diploma en een prachtige beker. Wanneer u van plan bent met uw vereniging deel te nemen aan een marsconcours, dan geldt dit festival als een prima voorbereiding.

Bij deze doen wij speciaal een beroep op Harmonie- en Fanfarekorpsen om deel te nemen. Dit omdat de animo voor marsoptredens steeds minder wordt en wij dit jammer vinden voor de onderlinge band tussen diverse korpsen.

Deelname aan deze mars- en showwedstrijden staat open voor alle verenigingen uitkomend in één van de sektie's vermeld op het deelnameformulier. Uitgezonderd de Majorette- en Minirettekorpsen dient u één lopend en één stilstaand werk uit te voeren conform de regels van de KNMO.

Het inschrijfgeld bedraagt € 40,00 per vereniging/per optreden. Indien men van dezelfde vereniging met meerdere groepen deelneemt, is het inschrijfgeld voor de eerste groep € 40,00 en voor de volgende groepen € 35,00 per optreden. Gelieve over te maken op bankrekeningnummer NL42 RABO 0302 1545 90 t.n.v. Muziekvereniging "Crescendo", o.v.v. 'Deelname festival 2017 + naam vereniging + vestigingsplaats'
 
 
Via deze site kunt u op onze uitnodiging tot deelname aan dit festival ingaan. Getuige de deelname van vorige jaren bent u verzekerd van goed gezelschap. Wij hopen zo spoedig mogelijk van u te horen doch uiterlijk 12 mei 2017. Wanneer het aantal inschrijvingen het toelaatbare overschrijdt, zal, rekening houdend met de datum van inschrijving, een selektie plaatsvinden.

Nadat wij uw inschrijving hebben ontvangen zullen wij u zo spoedig mogelijk nadere gegevens betreffende ons festival toezenden. Uw reactie zien wij graag tegemoet.

Als u met uw vereniging deel wilt nemen aan het festival,kunt u onderstaand formulier downloaden, invullen en daarna mailen naar info@crescendo-elst.nl.

Of u print het uit en stuurt het per post naar:
Festival "Crescendo" Elst (UT)
Koninginneweg 32
3921 CV Elst (UT)
Agenda 2024
  10-2-2024
  Carnavals optreden
  Kapel
  30-3-2024
  Optreden binnenstad Rhenen
  Kapel
  13-4-2024
  Maestro met Crescendo
  Drumband + Orkest
  27-4-2024
  Koningsdag
  Drumband+Orkest
 
 
Advertentie