Hoofdmenu
Algemeen
- Welkom
- Voorstellen
- Wie doet wat!
- Algemene info
Evenementen
- Agenda
Roosters
- Papierrooster
- Weekrooster
Overige
- Nieuws
- Vriendenkring
- Foto's
- Gastenboek
- Links
 

 

Even voorstellen
Crescendo 
Muziekvereniging "Crescendo" is opgericht op 9 Oktober 1930. Op de vrijwillige Brandweer na is het de oudste vereniging in Elst (Utr.).

De vereniging is een zogenaamde fanfare. Een fanfare (uit het Arabisch: 'fanfar') is een muziekensemble dat bestaat uit koperblazers en slagwerk, aangevuld met saxofoons. Belangrijkste instrument in de fanfare is de bugel: dit instrument vormt de melodiesectie van het orkest.

"Crescendo" bestaat uit verschillende onderdelen, een klassieke Drumband, een fanfare Orkest, een beginners Orkest en een Kapel. De afgelopen jaren is de vereniging uitgegroeid tot een volwaardige muziekvereniging die niet meer uit Elst is weg te denken.

Daarnaast verleent "Crescendo" aan diverse festiviteiten in Elst haar medewerking. Voorbeelden hiervan zijn onder andere de viering van Koningsdag en Lampegietersavond.

"Crescendo" staat in de regio vooral bekend om haar jaarlijks terugkerende Show- Drum- en Muziekfestival. Dit evenement wordt al 30 jaar in mei/juni georganiseerd. Altijd volgens de reglementen van de KNMO. 
 
 
Agenda 2017
  25-11-2017
  Sinterkaasintocht Houten
  Kapel
  16-12-2017
  Kerstmarkt Rhenen
  Kapel
  24-12-2017
  Kerstavond
  Diverse
  30-12-2017
  Oliebollen verkoop
  Allemaal
 
 
Advertentie